Gratinert appelsinsalat med pistasjkjerner
Oppskrift til 4 personer
8 appelsiner
2 egg
2 ss sukker
1 dl fløte
1/2 dl hakkede pistasjkjerner
Appelsinene skrelles. Skjær ut fileter. Appelsinfiletene legges i små ildfaste former sammen med litt av appelsinsaften. Egg og sukker piskes til eggedosis og blandes med stivpisket fløte. Hell kremen over appelsinene og dryss på hakkede pistasjkjerner. Sett formene inn i meget varm ovn med grillelement på full styrke, slik at eggedosisen blir gratinert og gyllen. Serveres umiddelbart.
8 appelsiner
2 egg
2 ss sukker
1 dl fløte
1/2 dl hakkede pistasjkjerner
Appelsinene skrelles. Skjær ut fileter. Appelsinfiletene legges i små ildfaste former sammen med litt av appelsinsaften. Egg og sukker piskes til eggedosis og blandes med stivpisket fløte. Hell kremen over appelsinene og dryss på hakkede pistasjkjerner. Sett formene inn i meget varm ovn med grillelement på full styrke, slik at eggedosisen blir gratinert og gyllen. Serveres umiddelbart.
Kommentarer
Legg inn en kommentar