Chevré på rugbrød
Oppskriften er laget etter en smaksopplevelse
Du trenger
1,25 dl balsamico eddik
2 ss sukker
3 ss honning
1 pose aprikoser 200 g
10 dadler
10 fikener
1 håndfull valnøtter og paranøtter
tynne skiver av grovt rugbrød
Chevré i skiver
Ruccola salat
Balsamico, sukker og honning kokes til det tykner. Dadler, fiken, valnøtter/paranøtter, aprikoser deles i små biter og blandes i den tykke blandingen.
Små skiver av rugbrød pensles med olje og stekes i stekeovn til de blir sprø. Tas ut av ovnen og smør på litt honning.
Del Chevré i skiver og legg en skive på hver brødskive. Settes i ovn ved 220 g i 10 min eller til osten begynner å smelte.
Ved servering danderes skivene på litt ruccola og en skje med balsamico/nøtteblandingen legges på osten.
Du trenger
1,25 dl balsamico eddik
2 ss sukker
3 ss honning
1 pose aprikoser 200 g
10 dadler
10 fikener
1 håndfull valnøtter og paranøtter
tynne skiver av grovt rugbrød
Chevré i skiver
Ruccola salat
Balsamico, sukker og honning kokes til det tykner. Dadler, fiken, valnøtter/paranøtter, aprikoser deles i små biter og blandes i den tykke blandingen.
Små skiver av rugbrød pensles med olje og stekes i stekeovn til de blir sprø. Tas ut av ovnen og smør på litt honning.
Del Chevré i skiver og legg en skive på hver brødskive. Settes i ovn ved 220 g i 10 min eller til osten begynner å smelte.
Ved servering danderes skivene på litt ruccola og en skje med balsamico/nøtteblandingen legges på osten.
Kommentarer
Legg inn en kommentar