Reinsdyrcaraccio med snøfriskkrem og skogsbær
Oppskriften er hentet fra Dagbladet mat og er beregnet for 6 personer.
Dette trenger du:
600 g reinsdyrkjøtt, filet
3 ss sitronsaft
1 klype salt
1 klype pepper
3 ss sitronsaft
1 klype salt
1 klype pepper
1 pakke snøfrisk med einebær
4-5 ss creme fraiche
4-5 ss creme fraiche
3 ss timian
1,5 pakke ruccola
20 stk kantareller, smørstekte
75 g blåbær og eller andre skogsbær
Pakk reinsdyrfileten i plastfolie og legg den i fryseren til den er halvt frossen. Da er den letter å skjære i tynne skiver.
1,5 pakke ruccola
20 stk kantareller, smørstekte
75 g blåbær og eller andre skogsbær
Pakk reinsdyrfileten i plastfolie og legg den i fryseren til den er halvt frossen. Da er den letter å skjære i tynne skiver.
Ta den ut og skjær i tynne skiver. Legg skivene utover på tallerkenene.
Bland sammen sitronsaft og olje. Drypp det over kjøttet og dryss på salt og pepper.
Bland snøfrisk med creme fraiche og hakkede urter. Smak til. Legg en liten klatt snøfrisk på kjøttet og pynt med salat, sopp og skogsbær. Server med toast.
Kommentarer
Legg inn en kommentar