Reinsdyrcaraccio med snøfriskkrem og skogsbær

 

Oppskriften er hentet fra Dagbladet mat og er beregnet for 6 personer.

Dette trenger du:
600 g reinsdyrkjøtt, filet
3 ss sitronsaft
1 klype salt
1 klype pepper
1 pakke snøfrisk med einebær
4-5 ss creme fraiche
3 ss timian
1,5 pakke ruccola
20 stk kantareller, smørstekte
75 g blåbær og eller andre skogsbær

Pakk reinsdyrfileten i plastfolie og legg den i fryseren til den er halvt frossen. Da er den letter å skjære i tynne skiver.
Ta den ut og skjær i tynne skiver. Legg skivene utover på tallerkenene.

Bland sammen sitronsaft og olje. Drypp det over kjøttet og dryss på salt og pepper.

Bland snøfrisk med creme fraiche og hakkede urter. Smak til. Legg en liten klatt snøfrisk på kjøttet og pynt med salat, sopp og skogsbær. Server med toast.



Kommentarer

Populære innlegg