Ovnsbakt breiflabb
Oppskriften er hentet fra Godfisk og er beregnet for 6 personer.
Dette trenger du:
1200 g breiflabbfilet
1,5 stk squash
8 stk sjampinjonger
1,5 rød paprika
Marinade
3 fedd hvitløk
1,5 ts estragon
1,5 ss hakket gressløk
3/4 dl hakket kruspersille
1,5 sitroner
1,5 dl olivenolje
1,5 ts salt
3/4 ts pepper
Potetmos
750 g poteter, melet type
3 ss smør
3 dl melk
salt og pepper
Sett stekovnen på 200 grader.
Skjær fisken i serveringsstykker.
Finhakk hvitløk, estragon, gressløk og persille og press saften av sitronene. Rør sammen marinaden og la fisken ligge i marinaden i ca 30 min.
Skjær squash, sjampinjong og paprika i biter og legg dem i en smurt ildfast form. Legg den marinerte fisken over og fordel marinaden over grønnsakene og fisken. Stek formen i ovnen i ca 20 min.
Potetmos:
Skrell og skjær potene i terninger og kok møte i usaltet vann.
Mos potene og rør inn smør og melk til passe konsistens. Smak til med salt og pepper.
Kommentarer
Legg inn en kommentar