Kantarellterte med Jarlsberg- og sellerikrem

 


Oppskriften er hentet fra Tine og er beregnet til 4 personer

Dette trenger du:
1stk ferdig paibunn eller butterdeig
300 g kantareller
1 stk sjalottløk
4 ss meierismør
2 ss hakket persille

Sellerikrem
1 sellerirot
3 dl melk
3 dl kremfløte
3 dl Jarlsberg, revet
1/2 ts salt
1/4 ts pepper

Lag små pai eller butterdeigsbunner. Du kan selvfølgelig også lage en stor pai om du ønsker det. Følg fremgangsmåte som står på pakningen.

Rens og riv kantareller i mindre biter. Skjær sjallottløk i ringer. Stek i en panne med smør, salt og pepper. Ha persillen i panna helt mot slutten.

Kok sellerirot mør i melk og fløte. Hell dette i en blender, ha i Jarlsberg® og kjør sammen til en helt glatt krem. Smak til med salt og pepper.

Anrett sellerirotkremen og kantarellblandingen i små terter, og riv over litt Jarlsberg® ved servering.

Kommentarer

Populære innlegg