Kantarellterte med Jarlsberg- og sellerikrem
Oppskriften er hentet fra Tine og er beregnet til 4 personer
Dette trenger du:
1stk ferdig paibunn eller butterdeig
300 g kantareller
1 stk sjalottløk
4 ss meierismør
2 ss hakket persille
Sellerikrem
1 sellerirot
3 dl melk
3 dl kremfløte
3 dl Jarlsberg, revet
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
Rens og riv kantareller i mindre biter. Skjær sjallottløk i ringer. Stek i en panne med smør, salt og pepper. Ha persillen i panna helt mot slutten.
Kok sellerirot mør i melk og fløte. Hell dette i en blender, ha i Jarlsberg® og kjør sammen til en helt glatt krem. Smak til med salt og pepper.
Anrett sellerirotkremen og kantarellblandingen i små terter, og riv over litt Jarlsberg® ved servering.
Kommentarer
Legg inn en kommentar