Dronning Maud dessert

 


Denne oppskriften er hentet fra Meny Beregnet for 4 personer

  • 5 stk eggeplommer
  • 4 ss sukker
  • 1 ss vaniljesukker gjerne Jacobs Utvalgte
  • 5 plater gelatin
  • 5 dl kremfløte
  • 200 g mørk sjokolade
  • Bær til pynt

  • Legg gelantinplatene i kaldt vann i ca. 10 minutter. 
  • Pisk eggeplommer, sukker og vaniljesukker til luftig eggedosis. Pisk fløten til løs krem. 
  • Ta gelatinplatene ut av vannet og over i en kjele. Smelt platene på lav varme. Vend de smeltede gelatinplatene inn i eggedosisen og vend deretter inn kremen. 
  • Ha fromasj og sjokolade lagvis i porsjonsglass. Avslutt med revet sjokolade og pynt med bær etter smak.

Kommentarer

Populære innlegg