Festfin laksefiléer
Oppskriften er hentet fra recept.se
Til 4 personer trenger du:
4 store laksefileter i posjonsstykker, eller så mye du synes du bør ha til 4 personer
Topping:
225 g fetaost
2 1/4 del tyrkisk joghurt
3 ss hakket dill
revet sitronskall fra 1/2 sitron
Garnering:
750 g reker, renset
dill
revet sitronskall fra en sitron
sitronsaft fra en sitron
3/4 dl dill
3/4 dl olivenolje
Servering:
750 g rødbeter
ruccola eller annen salat
poteter
1 1/2 ss olivenolje
1 1/2 ts eddik
salt og pepper
Sett ovnen på 175grader
Legg laksefiletene i en ovn. Salte og pepre lett.
Bland ingrediensene til fetaostrøren og smak til med revet sitronskall. Fordel over filetene. Stek i ovnen i ca 12 min eller til temperaturen på fisken er 48 grader.
Kok skrelte rødbeter og poteter. Skjær betene i kløfter og vend dem og potetene i litt olivenolje, eddik og salt og pepper. Vi sløyfet potetene.
Bland sitronskall, sitronsaft, dill og olivenolje i en skål.
Skrell rekene og fordel rekene på laksefiltene og ringle over dilloljen.
Server laksen med poteter og beter med grønnsalat.
Kommentarer
Legg inn en kommentar