Festfin laksefiléer

 

Oppskriften er hentet fra recept.se

Til 4 personer trenger du:

4 store laksefileter i posjonsstykker, eller så mye du synes du bør ha til 4 personer

Topping:
225 g fetaost
2 1/4 del tyrkisk joghurt
3 ss hakket dill
revet sitronskall fra 1/2 sitron

Garnering:
750 g reker, renset
dill
revet sitronskall fra en sitron
sitronsaft fra en sitron
3/4 dl dill
3/4 dl olivenolje

Servering:
750 g rødbeter
ruccola eller annen salat
poteter
1 1/2 ss olivenolje
1 1/2 ts eddik
salt og pepper

Sett ovnen på 175grader

Legg laksefiletene i en ovn. Salte og pepre lett.

Bland ingrediensene til fetaostrøren og smak til med revet sitronskall. Fordel over filetene. Stek i ovnen i ca 12 min eller til temperaturen på fisken er 48 grader.

Kok skrelte rødbeter og poteter. Skjær betene i kløfter og vend dem og potetene i litt olivenolje, eddik og salt og pepper. Vi sløyfet potetene.

Bland sitronskall, sitronsaft, dill og olivenolje i en skål.

Skrell rekene og fordel rekene på laksefiltene og ringle over dilloljen.

Server laksen med poteter og beter med grønnsalat.

Kommentarer

Populære innlegg