Avocadomousse med skalldyr i ostekurv
Oppskriften er til 4 personer og er funnet på Alletiders Kogebog
Vin til: Cava Pedregosa Reserva 2016
Du trenger:
250 g revet mozzarella
2 store modne avokadoer
3 hardkokte egg
1 1/2 sitroner
salt og pepper
Hakket rødløk etter smak
Pynt:
Salatblader etter smak
150 g rensede reker
dill
Mozzarellaosten drysses på en bakepapirkledd stekeplate så det har en størrelse med en liten tallerken/skål, pass på at det er litt huller mellom så det ligner en grov struktur. Steks på 175 grader til osten er smeltet og gylden. Ta den straks over et snudd glass eller kopp og la det avkjøles.
Del avokadoene og ta ut steinen. Avokadokjøttet kjøres i en blender sammen med oppdelte hardkokte egg. Bland inn 1/2 sitron og salt og pepper etter smak.
Ha salatblader i bunnen av osteskålen, ha på avokadomoussen og pynt med reker, dill og en skive sitron.
Kommentarer
Legg inn en kommentar