Kremmerhus med reker

Nydelig, dette må du bare prøve!
Oppskriften er hentet fra en Svensk nettside; Allas. Til 6 personer:

3 plater med butterdeig
2-3 bakepapir og litt sølvfolie
1 egg til pensling
300 g skrelte reker
3 kokte egg
2 dl creme fraiche
1/2 dl majones
2 ss sitronsaft
1/2 dl hakket dill
1/2 dl hakket gressløk
50 g rød kaviar
salatblader

Lag kremmerhus av bakepapir, stift sammen og fyll dem med sammenkrøllet sølvfolie.
Tin butterdeigen og kjevle ut til dobbelt størrelse. Skjær i strimler 1 1/2 cm brede remser. Surr strimlene rundt kremmerhusene og legg på bakepapirkledd stekeplate.  Pensle med egg. Stekes i 15 min ved 225 grader til de får en fin gylden farge. Avkjøles.

Rekerøre:
Creme fraiche og majones blandes, ha i sitronsaft, dill og gressløk og kaviar. Eggene skjæres i terninger og has i røren sammen med rekene.
Ta ut folien og papirkremmerhuset og kle tertekremmerhusene med salatblader og ha i rekerøren. Pynt med kaviar.

Kommentarer

Populære innlegg