Kylling og paprika med hot mangosaus

Oppskriften er hentet fra Trines matblogg.

4 store kyllingfileter delt i to
salt og pepper
1 stor rødløk i båter
1 rød paprika i grove biter
1 gul paprika i grove biter
1 stor mango i biter
3 ts rød thai karripasta (smak til)
Saften av 1 appelsin
frisk koriander
1 agurk i tynne skiver på langs
4 posjoner batmatiris
nanbrød

Kyllingfileetene deles i to og krydres med salt og pepper. Stek dem gyldne på begge sider. Legg kyllingen i en passende ildfast form.

Fres løk og paprika i litt olje til løken er blank og myk og paprikaen nest mør. Fordel grønnsaksblandingen over kyllingen.

Rens mangoen og kjør fruktkjøttet til en glatt saus med stavmikser. Tilsett appelsinsaften og smak til med rød curry til du får ønsker styrke på sausen. Kjør sausen litt til og fordel den over kylling- og grønnsaksblandingen.

Stekes ved 180 grader midt i ovnen i ca 20 min.

Del agurken i 2 på lans og skrap ut de bløte frøene i midten. Bruk en ostehøvel og lag tynne strimler.

Server kyllingretten med ris. nanbrød og agurkstrimler. Dryss gjerne litt hakket koriander over kyllingretten.

Kommentarer

Populære innlegg