Oreo dessert
Du trenger
6 dessertringer
200g Oreo kjeks
70g smør
200g kremost
200g melis
2 dl fløte
2 pk jordbær
100g sjokolade (kan sløyfes)
Pisk sammen kremost og melis. Stivpisk fløten, og bland inn kremostblandingen. Sett i kjøleskapet.
Knus kjeksen til smuler. Ha kjeksen i en bolle, smelt smøret og bland det godt sammen.
Sett dessert-ringene på bakepapir og på et brett. Ha kjeksblandingen i ringen og press det godt ned. Skjær jordbærene i to og plasser de rundt kanten inne i formene. Ha krem i midten av av formen og dytt kremen godt ut langs sidene av formene. Fyll formene helt opp med krem. Sett formene i fryseren i 30 min til de stivner litt.
Lag sjokoladehjerter:
Smelt sjokoladen i en bolle over vannbad. Tegn opp hjerter på et bakepapir. Ha den smeltede sjokoladen en en sprøytepose. Sprøyt ut sjokoladehjerter på den siden av bakepapiret du ikke har tegnet. Sett hjertene i kjøleskapet.
Ta kakene ut av formen, sprøyt litt krem på toppen og pynt med sjokoladehjerter og jordbær.
6 dessertringer
200g Oreo kjeks
70g smør
200g kremost
200g melis
2 dl fløte
2 pk jordbær
100g sjokolade (kan sløyfes)
Pisk sammen kremost og melis. Stivpisk fløten, og bland inn kremostblandingen. Sett i kjøleskapet.
Knus kjeksen til smuler. Ha kjeksen i en bolle, smelt smøret og bland det godt sammen.
Sett dessert-ringene på bakepapir og på et brett. Ha kjeksblandingen i ringen og press det godt ned. Skjær jordbærene i to og plasser de rundt kanten inne i formene. Ha krem i midten av av formen og dytt kremen godt ut langs sidene av formene. Fyll formene helt opp med krem. Sett formene i fryseren i 30 min til de stivner litt.
Lag sjokoladehjerter:
Smelt sjokoladen i en bolle over vannbad. Tegn opp hjerter på et bakepapir. Ha den smeltede sjokoladen en en sprøytepose. Sprøyt ut sjokoladehjerter på den siden av bakepapiret du ikke har tegnet. Sett hjertene i kjøleskapet.
Ta kakene ut av formen, sprøyt litt krem på toppen og pynt med sjokoladehjerter og jordbær.
Kommentarer
Legg inn en kommentar