Kyllingsuppe med indisk touch

Oppskriften er hentet fra Aperitif.
4 små kyllingfileter eller 2 store
2 ss smør
3 fedd hvitløk
1 rød chili
1 ss revet frisk ingefær
3 gulrøtter, grovt revet
2 epler, grovt revet
1 ss hot curry
2 l hønsebuljong (utblandet)
3 dl matfløte
salt og pepper
4 ss finhakket frisk koriander
Del kyllingfiletene i biter og stek dem i smør i en stekepanne.
Smelt smør i en stor kjele og ha i finhakket hvitløk, finsnittet chili, revet ingefær, gulrot, eple og løk.
Ha på currypulver og hønsebuljong. La det koke i 10 minutter.
Kjør suppen med en stavmikser eller i en foodprosessor. Ha i matfløten og smak til med salt og pepper. Ha i kyllingbitene.
Serveres med nanbrød og rikelig finklippet, frisk koriander.

Kommentarer

Populære innlegg