Grønn apargessuppe med røkelaks

Oppskriften er hentet fra Coop.no, 8 personer
Bilde mangler dessverre.

1 stk sjalottløk hakket
2 stk hvitløkfedd hakket
300 g grønn asparges i biter
Smør
1 stk potet i terninger
4 dl vann
1 stk buljongterning
2 dl tørr hvitvin
2 dl matfløte
Salt og pepper
10 skive(r) røkelaks

Løk, hvitløk og asparges surres i smør i en kjele. Ta opp løken og aspargesen fra kjelen og tilsett potet, vann, buljongterning, vin og matfløte. Kok under lokk i 10 min eller til potetbitene er ferdigkokt. Ha i løken og aspargesen tilbake i kjelen og kok opp. Miks suppen jevn med en stavmikser. Smak til med salt og pepper.
Anrett røkelaks og suppe i dype tallerkener, og server.

Kommentarer

Populære innlegg