Parma- og chevreruller på fikenseng


Denne forretten er hentet fra Trines matblogg.
Til seks personer trenger du:
6-9 skiver parmaskinke
150 g chevre
4 ss pinjekjerner
6 ferske fikener
1/2 pakke feldsalat
3 ss bringebæreddik
2 ss olivenolje
1 ts honning
salt og pepper

Forvarm ovnen til 225 grader. Legg skinkeskivene utover arbeidsbordet og skjær osten i like mange biter som det er skinkeskiver. Legg en bit på hver skinkeskive og rull sammen. Stekes midt i ovnen i ca 5 - 8 minutter, til osten har begynt å smelte. Ha pinjekjernene i ovnen når det er noen minutter igjen, slik at disse blir lett ristet.

Skjær i mellomtiden fikenene i skiver og klargjør salaten. Visp sammen eddik, olje og honning til dressing og smak til med salt og pepper.

Anrett salat og fikenene på tallerkener og legg skinkerullene oppå, strø over pinjekjerner. Drypp dressingen over og server. Oppskriften er hentet fra boken Venner, mat og vin.

Kommentarer

Populære innlegg