Mini Pavlova med multer
Små porsjons pavlovaer - 8 porsjoner. Dessverre har vi ikke bilde.
Oppskriften er fra Matprat.
3 stk eggehviter
2 1/2 dl sukker
Eggekrem;
5 dl melk
3 egg
3 ss sukker
2 ts potetmel
2 ts vaniljesukker
150 g multer eller multesyltetøy
Pisk eggehvitene stive. Fortsett å piske mens du tilsetter sukker litt etter litt. Pisk til marengsmassen er blank og danner topper.
Ha margensmassen i sprøytepose og sprøyt ut ca 8 små, flate kaker på en stekeplate. Stek marengsen midt i ovnen ved 120 grader i 60 min.
Visp sammen melk, egg, sukker og potetmel i en kjele. Varm opp under omrøring, må ikke koke. Sett kjelen til avkjøling når kremen er passe tykk. Smak til kremen med vailjesukker.
Pynt kaken med eggekrem og multur.
Oppskriften er fra Matprat.
3 stk eggehviter
2 1/2 dl sukker
Eggekrem;
5 dl melk
3 egg
3 ss sukker
2 ts potetmel
2 ts vaniljesukker
150 g multer eller multesyltetøy
Pisk eggehvitene stive. Fortsett å piske mens du tilsetter sukker litt etter litt. Pisk til marengsmassen er blank og danner topper.
Ha margensmassen i sprøytepose og sprøyt ut ca 8 små, flate kaker på en stekeplate. Stek marengsen midt i ovnen ved 120 grader i 60 min.
Visp sammen melk, egg, sukker og potetmel i en kjele. Varm opp under omrøring, må ikke koke. Sett kjelen til avkjøling når kremen er passe tykk. Smak til kremen med vailjesukker.
Pynt kaken med eggekrem og multur.
Kommentarer
Legg inn en kommentar