Mini Pavlova med multer

Små porsjons pavlovaer - 8 porsjoner. Dessverre har vi ikke bilde.
Oppskriften er fra Matprat.
3 stk eggehviter
2 1/2 dl sukker

Eggekrem;
5 dl melk
3 egg
3 ss sukker
2 ts potetmel
2 ts vaniljesukker
150 g multer eller multesyltetøy

Pisk eggehvitene stive. Fortsett å piske mens du tilsetter sukker litt etter litt. Pisk til marengsmassen er blank og danner topper.

Ha margensmassen i sprøytepose og sprøyt ut ca 8 små, flate kaker på en stekeplate. Stek marengsen midt i ovnen ved 120 grader i 60 min.
Visp sammen melk, egg, sukker og potetmel i en kjele. Varm opp under omrøring, må ikke koke. Sett kjelen til avkjøling når kremen er passe tykk. Smak til kremen med vailjesukker.
Pynt kaken med eggekrem og multur.

Kommentarer

Populære innlegg