Hallingørret og stekte grønne tomater
Oppskrift fra Hellstrøm. Dessverre ikke bilder da fotografen hadde glemt kamera.
2 store ørreter a 600 - 700 g
200 g grønne druer, syrlige og stenfrie
200 g grønne cherrytomater
1 beger rømme
1 beger yughurt naturelle
saft av 1/2 sitron
1 ts champagne eller hvitvinseddik
salt, sukker, pepper, olivenolje
1 bunt gressløk
Skrap og filter ørretene. Fjern ben og lag små snitt i skinnet.
Bland rømme, youghurt, sitron og eddik i en kjele. Kok opp og la sausen koke i 2 min. Smak til med salt og pepper og hold sausen varm.
Del cherrytomatene i skiver. Stek tomatskivene og druene i olivenolje. Smak til med salt, pepper og eventuelt litt sukker.
Krydre ørretfiletene med salt og pepper og stek dem på skinnsiden. Kok opp sausen og bland inn gressløk.
2 store ørreter a 600 - 700 g
200 g grønne druer, syrlige og stenfrie
200 g grønne cherrytomater
1 beger rømme
1 beger yughurt naturelle
saft av 1/2 sitron
1 ts champagne eller hvitvinseddik
salt, sukker, pepper, olivenolje
1 bunt gressløk
Skrap og filter ørretene. Fjern ben og lag små snitt i skinnet.
Bland rømme, youghurt, sitron og eddik i en kjele. Kok opp og la sausen koke i 2 min. Smak til med salt og pepper og hold sausen varm.
Del cherrytomatene i skiver. Stek tomatskivene og druene i olivenolje. Smak til med salt, pepper og eventuelt litt sukker.
Krydre ørretfiletene med salt og pepper og stek dem på skinnsiden. Kok opp sausen og bland inn gressløk.
Kommentarer
Legg inn en kommentar