Lakselefser med ostekrem og sennepssaus

Dessverre har jeg slettet bildet. Oppskriften er hentet fra Trines matblogg. Oppskriften er beregnet på 6-7 personer.
8-10 skiver røkt laks
6-8 potetlefser
litt ruccolasalat

Ostekrem:
125 g Snøfrisk naturell
3-4 ss rømme
ca 1 ts dijonsennep
finhakket basilikum eller andre krydderurter

Sennepsaus:
2 ss honning
ca 1 ss dijonsennep
ca 1 ss grov sennep
ca 1 dl olivenolje, extrea virgin
salt og nykvernet pepper

Bland sammen ingrediensene til ostekremen. Smak til med sennep og friske krydderurter.
Bland sammen ingrediensene til sennepsausen, og smak til med sennep og honning. Smak deretter til med salt og pepper.
Fordel ostekremen på potetlefsene. Lakseskivene legges over, smør på sennepsausen og fordel deretter rucculasalaten over.
Rull lefsene stramt sammen til pølser, og skjær de i passende skiver og fordel på porsjonstallerkener. Pynt med rucculablader og drypp gjerne litt sennepssaus over eller server ved siden av. (Denne forretten kan du forberede noen timer før servering. Når du har fylt lefsene kan du legge “pølsene” i plast og oppbevare de i kjøleskapet frem til servering.)

Kommentarer

Populære innlegg