Laks med sennepsaus

Oppskriften er hentet fra Godfisk.no

Dette er en smakfull rett, kan anbefales.
4 posjoner:

700 g laksefilet, med skinn
1 ss salt
1 ss sukker
2 ss olje
 
Potet- og grønnsaksalat
50 g sjampinjong
smør
2 stk gulrot
400 g potet
4 stk vårløk
 
Sennepvinaigrette til potet- og grønnsaksalat
2 ss dijonsennep
2 ss eddik
1 dl olivenolje
1 ts salt
pepper         
 
Sett stekeovnen på 150 grader C.
Strø salt og sukker på laksefileten og la den ligge i 15 minutter.
Gni laksen inn med olivenolje. Legg den i langpannen med skinnsiden ned og stek den ved 150 grader C i ca 15 minutter.

Potet- og grønnsaksalat:
Stek sjampinjong i smør til de er gylne. Skjær grønnsaker i skiver og kok dem så vidt møre i vann. Hell av vannet. Bland alle ingrediensene til vinaigretten og bland vinaigretten med potet- og grønnsaksalaten.

Kommentarer

Populære innlegg