Chevre på ruccola
Oppskriften er funnet i boken Fest av Nils Norman Iversen |
6 skiver chevre ca 2 cm tykke
6 skiver spiralloff
1 pk ruccolasalat
18 cherrytomater
6 ss pinjekjerner
bladpersille til pynt
Dressing: 1 dl olivenolje, 1/2 dl ferspresset sitronsaft, 1 ss sukker
Legg osten på tynne skiver av spiralloff og sett dem på smurt plate eller bakepapir midt i ovnen på 220 grader i 10 min. Bruk grillelementet på de siste minuttene for å få en sprø og lekker overflate. Rist pinjekjernene lett brune på middels varme. Vask og tørk ruccolaen. Del cherrytomatene i to. Rist dressingen sammen. Fordel ruccola og tomater på tallerkner, drypp over dressing, legg på loff og chevreen og pynt med pinjekjerner og persille.
Kommentarer
Legg inn en kommentar