Dessert: Lime Pai

Oppskriften er hentet fra Brimi og Lian sine matkort og DVD.
8-10 fullkornkjeks, 3 ss sukker knuses i foodprocessor og tilsettes 3 ss smør.
Kjeksbunnen trykkes ut i ønskede posjonsformer som er smurt på forhånd.
Limekrem:
5 dl lime-/citronsaft, skall fra 2 lime og 70 g sukker kokes sammen. Visp sammen 4 eggeplommer, 100 g kondensert søt melk og 40 g maisenna.
Limesaftblandingen skal oppi eggeplommeblandingen, og ikke omvendt.
Helles tilbake i gryta. Tilsett deretter 100g kondensert søt melk og 3 ss sukker og rør alt sammen. Smak til om det er nok sukker. Hell kremen over i kakeformene og sett til avkjøling.
Vi pyntet med skogsbær og et dryss melis.







Et deilig punktum for gourmetkvelden hos Eva.

Kommentarer

Populære innlegg